Frank Timmermans: BBB gaat voor vier of vijf zetels in Maastricht

Foto: BBB

NEER – Frank Timmermans uit Neer heeft bevestigt dat de BoerBurgerBeweging (BBB) deelneemt aan de verkiezingen voor Provinciale Staten in Limburg op 15 maart 2023. Timmermans stond eerder op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen van de politieke partij.

Nu is de inwoner van Leudal ook betrokken bij de voorbereidingen voor de Statenverkiezingen. Timmermans denkt dat de nieuwkomer op provinciaal niveau vier of vijf zetels moet kunnen halen.

Geen partijhoppers
Tot op dit moment zijn er tien mensen gevonden die zich bereid hebben verklaard om op de kandidatenlijst te gaan staan. ‘We voeren nog meer gesprekken met mogelijke kandidaten. We zoeken serieuze kandidaten en geen partijhoppers’ gaf Timmermans aan tegenover Dagblad De Limburger. Het is de bedoeling om in november de lijsttrekker en de rest van de Limburgse kandidatenlijst te presenteren. Er wordt ook driftig geschreven aan een partijprogramma. ‘Het is ook de bedoeling om op enig moment een Limburgse afdeling van BBB op te richten. Nu gebeurt nog veel onder de vlag van de landelijke BBB’, aldus Timmermans.

Reacties

Cookieinstellingen