Dag over sociale veiligheid op Scholengemeenschap Sint Ursula in Horn

Foto: John Hölsgens

HORN – Woensdag 8 juni organiseert Scholengemeenschap Sint Ursula in Horn een dag over sociale veiligheid, voor leerlingen van 4 havo.

Samen met het COC, het GSA van Sint Ursula, de Antidiscriminatievoorziening Limburg en theater Helder gaan mentoren en hun leerlingen aan de slag met thema’s als seksuele diversiteit en genderdiversiteit, discriminatie en respect, vooroordelen, zelfvertrouwen, anders zijn en pesten.

Actie
Bovendien komen de leerlingen in actie door hun ideeën uit te werken om geld in te zamelen voor vluchtelingen. Hiermee worden deels goederen gekocht voor kinderen van het asielzoekerscentrum in Baexem en deels wordt een donatie gedaan aan giro 555, voor vluchtelingen uit Oekraïne.

Reacties

Cookieinstellingen