Arriva blijft reageren op wijzigende reizigersaantallen

Foto: Arriva

LEUDAL – Maandag kondigde het kabinet aan dat de basisscholen en het voortgezet onderwijs weer starten per 10 januari. Vervoerder Arriva Limburg verwacht daarmee een wijziging van het aantal reizigers en doet daarom wat aanpassingen in de dienstregeling.

Arriva monitort de inzet voortdurend, om zo eventueel te kunnen reageren op de reizigersaantallen.

Grotere bus
Voor bijna alle buslijnen geldt dat deze volgens de vakantiedienstregeling blijven rijden tot en met vrijdag 14 januari. De huidige inzet van bussen is voldoende voor het aantal reizigers op dit moment. Lijn 675 echter (Meijel-Roggel-Heythuysen-Roermond), rijdt vanaf maandag 10 januari een grotere bus (12 meter).

Trein
Vanwege de aanhoudende sluiting van het MBO en hoger onderwijs houdt Arriva de vakantiedienstregeling op de Maaslijn langer aan. Medio december zijn op deze lijn de tussenslagen tussen Venray-Nijmegen uit de dienstregeling gehaald. Dat blijft zo tot en met vrijdag 21 januari. Vanaf 10 januari rijdt Arriva wel met langere treinen tijdens de – normaliter drukste – spitsritten in de ochtend op de Maaslijn. Voor de andere treinlijnen is geen vakantiedienstregeling van toepassing.

Reisinformatie
Informatie over deze aanpassingen is te vinden op de website van Arriva en wordt zo spoedig mogelijk ook in alle reisplanners verwerkt.

Reacties

Cookieinstellingen