Bel van Crienske 2.0 met Henk Steijvers

Foto: Antoine Bongers

ROGGEL – Zondag 19 december zal in Roggel de tweede Bel van Crienske 2.0 plaatsvinden in La Rochelle, uiteraard met inachtneming van alle geldende coronamaatregelen.

Deze afwisselende talkshow zit als vanouds vol vertier van hier met live-muziek, veel foto’s, video’s, een heuse quiz en nog veel meer. Verder worden weer twee spraakmakende gasten geïnterviewd. De muzikale gast is Henk Steijvers, bekend van onder meer de Janse Bagge Bend en Carboon.

Voorverkoop
De Bel 2.0 begint om 14.00 uur in de grote zaal van La Rochelle, met de ingang via het schoolplein. De deuren openen om 13.00 uur. De entree bedraagt 10 euro inclusief een consumptiebon. Kaarten kunt u in de voorverkoop van 11 tot en met 18 december bemachtigen bij Top1Toys Coenen op de Molenweg in Roggel. Let op: aan de kassa word je natuurlijk alleen met een geldig coronatoegangsbewijs binnen gelaten en tijdens het verplaatsen dien je een mondkapje te dragen.

Reacties

Cookieinstellingen