Levende kerststal bij Bezoekerscentrum Leudal op tweede kerstdag

Foto: Pixabay - Mishelved (CC0-Public Domain)

HAELEN – De levende kersstal bij het Bezoekerscentrum Leudal kan plaatsvinden op zondag 26 december, van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Er zijn voldoende hoofdrolspelers gevonden, incusief herder met Blauwe Texelaars.

Warm
Allemaal de moeite waard natuurlijk om mooie plaatjes van te schieten. Er wordt een vuurtje gestookt in een vuurkorf en ook een drankje zal je warm houden. De route naar de levende kerststal wordt vanaf het Bezoekerscentrum Leudal, aan de Roggelseweg 58, Haelen, duidelijk aangegeven. In verband met de coronamaatregelen zal deze route door iedereen aangehouden moeten worden. Het ziet er goed uit, maar het blijft verstandig de website in de gaten te houden voor eventuele veranderde maatregelen.

Reacties

Cookieinstellingen