Regisseur Jeroen Houben kan al zijn talenten kwijt in nieuwe film Torch Song

Foto: Facebook Jeroen Houben

LEUDAL – Regisseur Jeroen Houben maakt volgend jaar een nieuwe, Engelstalige bioscoopfilm: Torch Song. Houben woont in Amsterdam, maar groeide op in Haelen.

Houben, die zelf ook aardig uit de voeten kan op diverse instrumenten, maakt deze keer een muziekfilm geïnspireerd op het fenomeen van wereldberoemde popsterren die zich terug trekken uit de spotlights, zoals Marvin Gaye die verhuisde van Los Angeles naar Oostende.

Financiering
Houben regisseerde eerder onder meer de speelfilm ‘De Matchmaker’, met Georgina Verbaan en Benja Bruijning in de cast. Het verhaal voor Torch Song schreef hij ook zelf, net als de muziek. Het is de bedoeling dat de film volgend jaar in Nederland verschijnt, maar de financiering is nog niet helemaal rond. Er loopt daarom een crowdfundingactie via het platform Voordekunst.

Reacties

Cookieinstellingen