Knuffel een koe bij Het Hobbyschuurtje in Haler

Foto: Pixabay - christels (CC0-Public Domain)

HALER – Bij activiteitenboerderij Het Hobbyschuurtje in Haler kun je op donderdag 12 augustus en dinsdag 17 augustus een koe knuffelen.

Dat kan op die dagen van 10.30 uur tot 13.00 uur.

Cake
Je beleeft hoe het voelt om door een koe geaccepteerd te worden. Niet alleen de koe geniet van deze gebeurtenis, want de ademhaling en de hartslag van een koe heeft een bewezen ontspannen effect op de mens. Carin Rietjens ontvangst met een plakje boerencake en leidt de gasten eerst uitgebreid rond over het melkveebedrijf, waar ze alles leren over het leven van kalfje tot koe. Daarna is het tijd voor het hoogtepunt van de excursie. Reserveren kan via de website van Het Hobbyschuurtje, of je belt 06-36.29.91.12.

Reacties