Tennistoernooi in Weert voor teams uit heel de regio

Foto: Pixabay - RAEng_Publications (CC0-Public Domain)

WEERT – Altijd al eens met een team een toernooi willen tennissen? Grijp dan nu je kans en schrijf je snel in voor het TC Weert – Scholt Energy Teamtoernooi 2021, een primeur in de regio voor alle Limburgse tennisliefhebbers.

Het toernooi wordt gespeeld van zaterdag 28 augustus tot en met zondag 5 september, op het tennispark van T.C. Weert aan de Fuutstraat 10.

Uniek
Het is een unieke toernooiopzet waarbij je in teamverband speelt. Het toernooi wordt gespeeld over negen dagen, waarbij maximaal 48 teams kunnen deelnemen. Een team bestaat uit minimaal vier spelers, elk 18 jaar of ouder. Het inschrijfgeld bedraagt 50 euro per team. Ben je als speler maar een aantal dagen beschikbaar? Laat dit je niet weerhouden van deelname. Individuele verhinderingen kun je immers binnen je eigen team opvangen.

Gezellig
Gezelligheid staat voorop bij dit toernooi. Elke avond zal voor de spelers én het publiek gezorgd worden met voldoende eten, drinken en een goedgevulde tombola. Zo komen jouw teamgenoten niets te kort tijdens het aanmoedigen. Op donderdagavond is het weekend in zicht en is er al de pre-feestavond. Op vrijdagavond gaan alle handjes in de lucht tijdens de officiële feestavond, gevolgd door een knallend finaleweekeinde, waarin de overgebleven teams strijden om de goed gevulde prijzenpot. Kijk snel op de website van T.C. Weert voor meer informatie, het reglement en uiteraard het inschrijfformulier.

Reacties

Cookieinstellingen