Sportieve afsluiting KERNgezond Horn met beachvolleyclinic

Foto: KERNgezond

HORN – Dinsdag stond de laatste KERNgezond-activiteit van dit jaar in Horn op het programma. De groepen 5/6 van basisschool De Mussenberg waren te gast bij Beach Sports Leudal.

Na een wandeling naar de beachvolleybalvelden kregen de kinderen een echte beachvolleybalclinic van Patrick en Froukje van VC HHC, waaronder Beach Sports Leudal valt.

Talentjes
De jeugd kreeg de beginselen van de sport bijgebracht: het op de juiste manier vangen van de bal en het overslaan met elkaar. Er zaten al echte talentjes tussen! Als tweede onderdeel werd er een heerlijke en gezonde smoothie gefietst op de smoothiefiets. Supermarkt Drogisterij Ruud & Sylvia Vermeulen hadden hiervoor al het verse fruit en yoghurt beschikbaar gesteld. Ieder kind kon zelf kiezen welk fruit er in de smoothie moest komen. Op de smoothiefiets kon vervolgens in 20 seconden de eigen smoothie getrapt worden. Vervolgens speelden de kinderen ook nog een Schijf-van-Vijf-kwartet, waarbij ze de verschillende gezonde producten bij elkaar dienden te sparen. Een leuke ochtend kortom, in de frisse buitenlucht, die met een groot applaus werd afgesloten.

Reacties

Cookieinstellingen