Negen zoekt sporttalent in Leudal om team te versterken

Foto: Negen

LEUDAL – De aandacht voor een gezonde leefstijl groeit. Steeds meer gemeenten, onderwijsorganisaties en zorginstellingen willen investeren in sport en bewegen en mensen stimuleren te kiezen voor een actief en gezond leven.

Ook Negen draagt daar een steentje aan bij en zoekt voor een project in Leudal sporttalent om het team te versterken.

Beweegcoaches
Door de groeiende aandacht voor sport, bewegen en gezondheid groeit ook de organisatie van Negen. Daarom zijn zij op zoek naar enthousiaste en talentvolle sport- en beweegcoaches. Ze zoeken specifiek beweegcoaches voor in het onderwijs (CIOS of ALO geschoold) voor projecten in de gemeente Leudal. De beweegcoach levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het bewegingsonderwijs door het verzorgen van gymlessen op school en/of het coachen van groepsleerkrachten. Ook gaat de beweegcoach aan de slag met motorische screening, bewegend leren, pauzesport en naschoolse sportactiviteiten.

Informatie
Ben of ken jij iemand die afgestuurd is als CIOS’er of ALO’er en op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Ga naar de website en solliciteer. Alle informatie over de vacatures is hier te vinden. Negen is een organisatie die het verschil maakt in het leven van mensen, door sport en bewegen. Met een team van ruim vijftig energieke spelbepalers zet Negen zich dagelijks in om mensen, van jong tot oud, meer en beter te laten bewegen.

Reacties

Cookieinstellingen