Bibliocenter start met BabyBieb in Heythuysen

Foto: Pixabay - katerinakucherenko (CC0-Public Domain)

HEYTHUYSEN – Vanaf 24 juni gaat bij Bibliocenter Heythuysen en Weert de BabyBieb van start. Tijdens de BabyBieb kunnen (groot)ouders, met baby’s vanaf 4 maanden tot ongeveer 18 maanden, kennis komen maken met boekjes en voorlezen.

Er is een uitge­breide collectie speciale babyboekjes, voorleestips en er zijn leuke activiteiten tijdens deze BabyBieb.

Spraakontwikkeling
Daarnaast ontmoet je andere ouders met een baby en kun je dus leuk tips en ideeën uitwisselen. Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leuk en leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind en verhoogt de concentratie, zo blijkt uit onderzoek. Allemaal zaken waar je baby een leven lang plezier van heeft. Baby’s kunnen meer dan je denkt. Al vanaf de eerste dag luistert je baby naar je stem. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert het veel nieuwe dingen. De BabyBieb vindt in Heythuysen maandelijks plaats op een donderdag, van 10.00 uur tot 11.00 uur. Kijk hier voor actuele data en om aan te melden.

Reacties