Nederlands leren: start Open Inloop Taal

Foto: Pixabay - StockSnap (CC0-Public Domain)

HEYTHUYSEN/BAEXEM – Wil je beter Nederlands leren spreken, lezen en schrijven? Kom dan langs bij de Open Inloop Taal van Bibliocenter in Heythuysen en Baexem.

Onder begeleiding leer je beter Nederlands spreken en begrijpen. Je praat in een gezellige sfeer met elkaar over gewone dingen zoals werk, eten en drinken, hobby’s en gezondheid.

Actualiteiten
Samen woordspelletjes spelen, de krant lezen, actualiteiten bespreken of gezellig kletsen met een kopje koffie of thee hoort er ook bij. De bijeenkomsten vinden elke donderdag van 18.30 uur tot 20.00 uur plaats. De ene week in de bibliotheek in Heythuysen aan In de Neerakker 2a, de andere week in ‘t Baexheimerhuuske, aan de Kerkstraat 3 in Baexem. De eerste bijeenkomst start op 8 juli in Baexem. Open Inloop Taal is voor volwassenen vanaf 18 jaar. Meedoen is gratis en aanmelden kan via deze site.

Taalvrijwilligers
Wil je juist  in contact komen met mensen van verschillende culturele achtergronden en ze persoonlijk op weg helpen met het leren van de Nederlandse taal? Dan is de functie van taalvrijwilliger bij Open Inloop Taal misschien iets voor jou. Voor meer informatie over Open Inloop Taal en om je aan te melden als taalvrijwilliger, neem je contact op met Toos Jenniskens van Bibliocenter via telefoonnummer 088-2432000 of 06-36.12.61.11 of stuur een e-mail naar [email protected]

Reacties