Figuren- en logoloop van Atletiek Leudal vormt sportieve én creatieve uitdaging

Foto: Facebook HUBO Heitse Leudalloop

LEUDAL – Atletiek Leudal heeft een originele actie op touw gezet om leden, maar ook alle andere inwoners van het in beweging te krijgen. Sportieve lopers worden uitgedaagd via een zelf uitgestippelde en met de mobiele app of loophorloge vastgelegde route in te zenden.

De Hubo Heitse Leudalloop in april kon niet doorgegaan. Daarom bedacht de avondloopcommissie dit alternatief: de Hubo Heitse Figuren en Logo Loop.

Prijzen
Kan iemand jou overtreffen of vindt iedereen jou de ‘Master Shaper’ en wil men jouw figuur ook lopen? Creëer je iets groots, waarmee je iedereen verstelt doet staan? Of maak je het meest secure Hubo-Logo via een stratenplan in een van onze omliggende dorpen? Dan liggen er wellicht mooie prijzen voor je klaar. Het beste Hubo-logo wint een bedrag van 100 euro aan Hubo cadeaubonnen, het meest originele figuur staat voor een bedrag van 50 aan diezelfde cadeaubonnen. Je doet mee door je resultaat digitaal te delen via [email protected] Dat kan tot en met 1 juli 2021. De bovenstaande inzending kreeg de titel ‘Kruipend naar het terras (na de eerste keer weer sporten na de lockdown)’ mee. De creaties worden hier gepubliceerd.

Reacties