Beweegmakelaar Matti krijgt jong en oud in actie

LEUDAL – Leudal Leeft zorgt ervoor dat iedereen binnen de gemeente in beweging komt. Sport en bewegen is gezond, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Beweegmakelaar Matti van den Elzen van Leudal Leeft helpt mensen, van jong tot oud, op weg naar een leven vol sport en beweging, op welk niveau dan ook.

Ondersteuning
‘We weten allemaal dat sporten en bewegen een positieve bijdrage levert aan onze gezondheid. Wanneer je regelmatig beweegt, voel je je fysiek maar ook mentaal sterker. Daarnaast ontmoet je andere mensen en kan het verschillende ziektes voorkomen of verminderen’ zegt Matti. Toch zijn er mensen die een drempel ervaren als ze denken aan sport en bewegen. Ook kan het lastig zijn om de passende sport of beweegactiviteit te vinden. Beweegmakelaar Matti ondersteunt die mensen, om hierin toch hun weg te vinden.

Wensen
Tijdens een persoonlijk gesprek wordt er eerst gekeken naar die eventuele drempels, wensen en behoeften. Aan de hand daarvan wordt er gezocht naar een passend vervolg. Matti: ‘Wil jij graag een bepaalde sport uitoefenen, maar weet je niet waar je deze kunt vinden? Vind je het lastig om te kiezen welke sport het beste bij jou past? Samen vinden, benaderen en maken we kennis met een passende vereniging of organisatie, om bijvoorbeeld deel te nemen aan een proefles. We maken gebruik van de Beweegwijzer om al het sport- en beweegaanbod in Leudal te ontdekken. Samen komen we in beweging!’

De hulp van beweegmakelaar Matti is geheel gratis. Neem contact met haar op via [email protected] of bel 06-28151793.

Reacties