Meivakantie vol activiteiten voor kids in Leudal

Foto: Pixabay - Anestiev (CC0-Public Domain)

LEUDAL – De meivakantie staat alweer bijna voor de deur. Dat is leuk nieuws voor Ben Bizzie, want samen met het team van Leudal Leeft zorgt hij dan voor een periode vol met sport-, spel-, muziek en cultuuractiviteiten. Doe jij ook mee?

Vanaf 3 mei is er een tof programma samengesteld voor kinderen uit groep 3 tot en met 8 met activiteiten zoals lasergamen en graffiti spuiten.

Circusartiest
Verder kun je bijvoorbeeld leren hoe je circusarties kunt worden. In ieder geval wordt bij alle activiteiten nog steeds rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Iedereen is welkom, maar er mogen maximaal dertig kinderen per activiteit meedoen. Daarom is aanmelden verplicht. Dat kan via de website. Daar zie je ook wanneer er activiteiten bij jou in de buurt zijn.

Reacties