Culinaire auto- en wandelroute door het hart van Limburg

Foto: John Hölsgens

HEYTHUYSEN – Aankomend weekend, 8 en 9 mei, trekt er een culinaire ‘Reis & Spijs-route’ door het hart van Limburg.

Deelnemers gaan aan de hand van een routebeschrijving met de eigen auto op pad in Midden-Limburg. Daarnaast wordt, verspreid over de route, bij vijf horecagelegenheden een take away gerechtje aangeboden en zijn er onderweg mooie wandelroutes in natuurgebied.

Alternatief
De route laat de twee gezichten van deze regio zien: de bossen en de Maasplassen. Het Reis & Spijs initiatief is ontstaan als alternatief in coronatijd en opgezet door een evenementenorganisator, in samenwerking met (horeca)ondernemers. In de regio doen aankomend weekend Herberg de Bos in Swalmen, de Busjop in Heythuysen, Restaurant Boschmolenplas in Heel, IJssalon Laaker Boere Ies in Ohé en Laak en Restaurant Holsterhof in Posterholt mee. De route kan afgelegd worden in de middag tussen 12.00 uur en 18.00 uur en is circa 80 kilometer lang. Meer informatie is te vinden op de website www.reisspijs.nl.

Reacties