Ben Bizzie Huisnummerbingo kan nieuwe rage worden

Foto: Negen

LEUDAL – Heel Nederland heeft voorlopig nog wel even rekening te houden met corona. Ook in het nieuwe jaar blijft bewegen daarom belangrijk.

Na de Berenjacht van vorig jaar is het tijd voor iets nieuws: Ben Bizzie Huisnummerbingo. Een bekend spel, maar net even anders. Kinderen komen, samen met beweegmaatje Ben Bizzie, spelenderwijs buiten en in beweging tijdens deze tweede lockdown.

Succes
Ben Bizzie: ‘Begin vorig jaar deden veel gezinnen mee met de berenjacht. Bovendien organiseerden we levend ganzenborgen. Het was een groot succes en dat kan Ben Bizzie Huisnummerbingo ook worden. Kinderen lopen met een bingokaart door de wijk, op zoek naar de huisnummers van hun bingokaart. Wie roept er als eerste BINGO?’

Downloaden
De Huisnummerbingo wordt verspreid bij meer dan 200 scholen in Nederland. Ook zijn de bingokaarten te downloaden via de website van Ben Bizzie. ‘We hopen zo veel mogelijk kinderen te bereiken’ zegt het beweegmaatje. Meer weten over Ben Bizzie Huisnummerbingo en Ben Bizzie? Neem dan een kijkje op deze site…

Reacties