Nieuwe single Marleen Rutten en Limbo Project: Miër den ich verdeen

LEUDAL – Limbo Project komt samen met de uit Hunsel afkomstige Marleen Rutten met een verrassend mainstreamliedje: Miër den ich verdeen.

Het musiceren met een heuse band betekende de mogelijkheid om eens iets ‘anders dan anders’ te doen.

Gepaste afstand
Marleen wilde wel eens een ‘country-achtig’ liedje opnemen. Zo ontstond Miër den ich verdeen. De clip is ook een verhaal apart. Er moest gezocht worden naar een tegenspeler voor Marleen. Al snel werd Andy Croonenberg genoemd. Die zei even snel ‘ja’ zei tegen zijn rol in dit verhaal. Alleen, hoe neem je nu iets coronaproof op als je over je grote liefde zingt? Met ‘gepaste afstand’ dus. Jammer, dat zeker, maar het ging nu even niet anders. Al met al is het een vrolijke clip geworden met beelden die tijdens de opnames voor hilarische momenten zorgden. Alleen dat al was een feest om te doen, zo lieten de artiesten weten.

 

Reacties