Een rondje Leudal door andere ogen

LEUDAL – Het nieuwe jaar begon voor veel mensen met een mooie wandeling. Dat gold ook voor fotograaf Jos Saris uit Venlo.

Hij koos voor een route via route.nl: Rondje Leudal vanuit Nunhem.

Lens
‘Het is een heerlijk gevarieerde route met tal van prachtige locaties zoals je kunt zien op de foto’s’ schreef Jos op zijn website, nadat hij zijn tocht eindige bij Sint Servaas. Dat weten wij in Leudal natuurlijk al, maar het is altijd mooi als meer mensen de pracht van onze regio ontdekken. En door de ogen of, beter gezegd, door de lens van Jos ga je misschien zelf ook nog wel dingen zien die je anders niet zo snel waren opgevallen. De foto’s hier zijn overigens maar een klein deel van wat je op zijn site kunt vinden. Dus ga maar eens kijken. Je krijgt vanzelf weer zin om je wandelschoenen aan te trekken…

Reacties