Synthese verzorgt digitale bijeenkomsten ‘Minima, armoede en schulden’

Foto: Pixabay - nattanan23 (CC0-Public Domain)

LEUDAL – Zorginstelling Synthese gaat digitale bijeenkomsten houden voor mensen die te maken hebben met het thema ‘minima, armoede en schulden’.

Tijdens de bijeenkomsten geven medewerkers van Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg en Synthese uitleg en beantwoorden ze vragen over het onderwerp.

Eerste stap
Volgens de organisaties is ook in de gemeente Leudal veel aandacht en inzet nodig om de problemen die samenhangen met een minimum inkomen, armoede of schulden te signaleren en op te kunnen lossen. Het allereerst bespreekbaar maken helpt hierin, want dat is de eerste en daarmee vaak de moeilijkste stap. De bijeenkomsten zijn gepland op woensdagavond 2 december (van 19.00 uur tot 20.30 uur) en donderdagmiddag 10 december (van 13.30 uur  tot 15.00 uur). Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected]

Reacties