Jassenactie: geef een jas en verwarm een hart…

Foto: Twitter Burgemeester Schmalschläger

LEUDAL – De gemeente Leudal doet mee aan de Limburgse jasseninzamelactie ‘Geef een jas en verwarm een hart’. Tot vrijdag 20 november worden er nog winterjassen ingezameld voor mensen die het wat minder hebben.

Er worden uitsluitend goede, schone jassen gevraagd. Alle warme winterjassen zijn welkom: dames-, heren- en kinderjassen.

Kaartje
Alle ingezamelde jassen komen daar terecht waar ze nodig zijn. De jassen worden zoveel mogelijk lokaal verdeeld. Ook burgemeester Schmalschläger heeft haar jas al ingeleverd. Ze sluit zich aan bij het motto: ‘Laten wij er samen voor zorgen dat iedereen een warme winter heeft.’ Ook uw jas kan verpakt in een plastic zak worden ingeleverd in de kledingcontainer, die staat opgesteld voor de ingang van het gemeentehuis in Heythuysen. U kunt er eventueel zelfs een kaartje met een persoonlijke boodschap bij doen.

Op vrijdag 26 november wordt de eindstand bekendgemaakt bij L1. Op deze site is meer informatie te vinden.

Reacties