Leudal.Nieuws.nl steunt de lokale ondernemers, jij ook?

Foto: Pixabay- (CC0-Public Domain)

LEUDAL – Vanaf woensdag zullen alle horecazaken in verband met de aangescherpte horecamaatregelen om 22.00 uur hun deuren moeten sluiten, voor voorlopig vier weken.

Sinds het begin van de coronacrisis probeert Leudal.Nieuws.nl de lokale ondernemers een steuntje in de rug te geven. Door lokaal te kopen, af te halen of te laten bezorgen help je alle hardwerkende ondernemers door deze zware tijden.

Campagnes
Omdat vooral de horeca hard getroffen wordt vervolgen we onze campagne nu daar. Bij sommige van onze adverteerders kun je wel nog gewoon afhalen de komende weken. Check hun sites dus, of bel ze voor de mogelijkheden. We breken echter niet alleen een lans voor onze klanten, zoals Wok Plaza, Aan de Kirk of Restaurant RED. We zullen binnen onze publiciteit op onze social media ook aandacht schenken aan andere brancheleden. En natuurlijk ook aan andere branches. Want ‘social media’ gebruiken wij het liefste op de manier die de naam eer aan doet. En we hopen daarbij dat dit navolging krijgt. Want we zitten allemaal in hetzelfde schuitje en we hebben elkaar dus ook hard nodig. Nu meer dan ooit.

Reacties