Alle kinderen naar buiten: kleuren van de herfst

Foto: BCL

HAELEN – Nog heel even genieten van de nazomer, want het is bijna gebeurd. De herfst, het seizoen van geuren en kleuren, staat alweer op het punt te beginnen.

Na al het groen van de zomer verandert het bos langzaam in gouden, rode gele en bruine tinten.

Paddenstoelen
De bladeren kraken weer onder de schoenen. In het bos schieten de paddenstoelen uit de grond en tussen de bomen zijn allerlei vruchten en noten te vinden. De dieren zijn druk bezig met het aanleggen van hun wintervoorraad. Luister, voel en ruik de herfst: wandel en speel mee met deze editie van Alle kinderen naar buiten, op woensdag 30 september van 15.00 uur tot 16.30 uur. De activiteit is bedoeld voor kinderen van circa 6 tot 12 jaar. Deelnamekosten bedragen 3,50 per kind. Graag vooraf aanmelden via [email protected] of telefonisch via 0475-49.70.10. De startlocatie is Bezoekerscentrum Leudal, aan de Roggelseweg 58 in Haelen.

Reacties