Meedoen in kindermusical ‘Achtste groepers huilen niet’

Foto: Desdemona Dance

HEYTHUYSEN – In juni 2021 moet de musical ‘Achtste groepers huilen niet’ op de planken komen in De Bombardon in Heythuysen. De repetities daarvoor beginnen in november.

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen daar nu al terecht voor musical/theatherlessen.

Verfilmd
Het bekende, op waarheid gebaseerde verhaal van Jacques Vriens werd ook verfilmd. Het gaat over Akkie, het meisje dat gek is op voetbal maar plotseling ziek wordt. Heel erg ziek. Desdemona Dance heeft het verhaal tot een musical bewerkt met mooie, herkenbare muziek. Dans, zang en acteren komen dus ruim aan bod in de lessen. En je kunt ook eerst een proefles nemen! Elke donderdag van 16.00 uur tot 17.00 uur. Wil je meedoen? Geef je dan snel op en wie weet, heb je zo een leuke rol te pakken! Bel voor meer informatie 06-51.03.40.19 of mail naar [email protected]

Reacties