Kermis in Baexem met groot centraal terras in plaats van feesttent

Foto: John Hölsgens

BAEXEM – Net als in bijvoorbeeld Heythuysen en Horn gaat ook de kermis in Baexem door met een aangepaste opstelling van de kermisattracties, om zo te kunnen voldoen aan de coronamaatregelen van het RIVM.

Door deze maatregelen is het voor Baexheimerhof en De Oude Smidse niet mogelijk om, zoals in voorgaande jaren, een feesttent te plaatsen.

Cocktails
Beide gelegenheden maken samen echter een groot terras bij de kermis, waar ruimte is tot 250 bezoekers. Naast de bekende drankjes worden er cocktails geserveerd. Verder is het deze dagen mogelijk om iets te eten op het terras. Hiermee wordt de kermis in Baexem toch nog een echt centraal dorpsgebeuren, waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten, zij het op de voorgeschreven 1,5 meter afstand.

Reacties