KERNgezond start het nieuwe schooljaar op de Zjwiek met tophandballer Nick van den Beucken

ROGGEL – Ook de activiteiten van KERNgezond hadden te lijden onder de coronamaatregelen. Maar inmiddels is het nieuwe schooljaar van start gegaan en was KERNgezond ook weer van de partij. Dinsdag was wethouder Martens op basisschool De Zjwiek te gast om een nieuw KERNgezond jaar te openen.

Dat deed hij niet alleen. Maurice Graef van KERNgezond had ook tophandballer Nick van den Beucken meegenomen.

Ontbijt
Na hun openingswoorden was het tijd om lekker actief te worden met een warming-up op muziek onder leiding van Sportcenter Balance. Hieraan nam de hele school deel. Daarna was het voor de groepen 6/7 tijd om de klas in te gaan. Daar stond een heerlijk en gezond ontbijt voor ze klaar. Tussen het ontbijt door kregen de kinderen uitleg over waar KERNgezond voor staat en wat ze dit jaar kunnen verwachten.

Huisdieren
Nick van den Beucken vertelde in de klassen over het belang van een gezond ontbijt voor zowel hem als voor de kinderen. De kinderen leerden dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Uiteraard werd Nick het hemd van het lijf gevraagd. Van wat hij zoal eet, tot hoe vaak hij traint en wat voor huisdieren hij heeft. Uiteraard werd afgesloten met een groepsfoto, handtekeningen voor iedereen en een groot applaus voor Nick.

Reacties