Leudalrit 2020: Enjoy the Ride

Foto: RVS Haelen

LEUDAL – Op zondag 4 oktober verzorgt Ruitersportvereniging Haelen voor de 44e keer een rit voor ruiters en koetsiers door het bosrijke Leudal.

De route heeft een lengte van 23 kilometer, met de mogelijkheid om de route via het knooppuntensysteem uit te breiden. Voor de beginnende ruiter is een korte route van circa 5 kilometer uitgezet.

Start
De rit start en eindigt op de parkeerplaats achter Frank Coolen Machines, aan de Biesstraat 59 in Heythuysen. Starten is mogelijk tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Bij drukke oversteekpunten worden verkeersregelaars ingezet. De wegen en paden van de route zijn goed begaanbaar, maar hoofdzakelijk onverhard. De pauze is bij carréboerderij Kloosterhof. Het inschrijfgeld voor de Leudalrit bedraagt voor ruiters 15 euro, 20 euro voor aanspanningen en 10 euro voor deelnemers aan de korte route. Leden van de KNHS krijgen 5 euro korting. Op de pauzeplaats kan koffie, thee of fris en een broodje afgehaald worden. Deze consumptie is bij het inschrijfgeld inbegrepen.

Inschrijven
Inschrijven kan door een mail te sturen naar [email protected] Vermeld daarbij je naam en eventueel het KNHS-nummer. In verband met de COVID-19 maatregelen worden – uitsluitend voor dit doel – de namen en mailadressen of 06-nummers van alle deelnemers en begeleiders genoteerd. Je kunt het inschrijfgeld overmaken via rekeningnummer NL67RABO0118610740 t.n.v. RSV Haelen, onder vermelding van de omschrijving Leudalrit en je naam. Een week vooraf ontvangen deelnemers een mail met informatie over de rit en het coronaprotocol. Voor meer informatie en actuele updates: kijk ook op de Facebook pagina of mail naar [email protected]

Reacties