Opknapbeurt Jongerenontmoetingsplaats

Foto: Twitter gemeente Leudal

HEYTHUYSEN – Ze horen niet tot de ‘risicogroep’, maar dat wil niet zeggen dat jongeren geen last hebben van de coronacrisis.

Juist in de periode van je leven dat je heel actief bent, dingen wilt ondernemen met vrienden en vriendinnen, is er weinig te doen of mag er weer eens iets niet.

Vlaai
Dan kun je natuurlijk thuis gaan zitten mokken of andere mensen vervelen met je onvrede. Of je gaat niet bij de pakken neerzitten, trommelt een groep kameraden bij elkaar en gaat het nuttige met het aangename verenigen. Dat deed een groep jongeren in Heythuysen, die op eigen initiatief de gelegenheid te baat nam om de plaatselijke JOP (Jongerenontmoetingsplaats) eens op te knappen. Want je kunt iets doen voor anderen, maar ook jezelf helpen. Zo is het ‘hangen’ in iedere geval weer een stuk gezelliger. Zeker als de wethouder ook nog een langs komt met complimenten én vlaai…

Reacties