Bibliocenter Heythuysen weer geopend

Foto: John Hölsgens

HEYTHUYSEN – Vanaf maandag openen enkele vestigingen van Bibliocenter hun deuren weer voor het uitlenen van boeken. Dat geldt ook voor de vestiging in Heythuysen.

Dit gebeurt natuurlijk met de nodige maatregelen, zodat bezoekers en medewerkers anderhalve meter afstand tot elkaar kunnen houden.

Protocol
Naast Heythuysen gaan ook de vestigingen in Heel, Nederweert en Weert weer open volgens aangepaste openingstijden. Het plan is om geleidelijk meer bibliotheken te openen, als dat veilig kan voor de bezoekers, vrijwilligers en medewerkers. De openingstijden en het protocol van Bibliocenter zijn te lezen op deze website. Bibliocenter vertrouwt erop dat iedereen de maatregelen naleeft.

Online
De online diensten van de bibliotheek, zoals e-books, de ThuisBieb en de LuisterBieb blijven gewoon beschikbaar. Kijk op de speciale thuislezen-pagina voor tips om te blijven lezen zonder het huis te verlaten. Houd voor de actuele ontwikkelingen de website en social media van Bibliocenter in de gaten.

Reacties