Weekmarkt Heythuysen in afgeslankte vorm, geen festiviteiten op Koningsdag

Foto: John Hölsgens

LEUDAL – De gemeente kondigde donderdag, in verband met de coronacrisis, verder beperkende maatregelen ten aanzien van de weekmarkt in Heythuysen aan.

Tijdens die weekmarkt op vrijdag mogen maximaal maar vijf aanbieders aanwezig zijn.

Voedselwaren
Dat zullen enkel aanbieders van voedselwaren zijn. Uiteraard zijn de RIVM-maatregelen van toepassing. Bezoekers worden verzocht 1,5 meter afstand te houden en de algemeen aanbevolen maatregelen op te volgen. Als de gemeente Leudal aangescherpte maatregelen krijgt vanuit de Veiligheidsregio, kan dit betekenen dat de weekmarkt alsnog niet kan doorgaan of slechts in een verder aangepaste vorm.

Koningsdag
Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn ook alle festiviteiten die gepland staan voor Koningsdag afgelast. Hieronder valt ook de jaarlijkse samenkomst voor gedecoreerden uit onze gemeente.

Reacties