Twaalfde editie G-dartstoernooi in Haelen

Foto: Facebook Stichting G-Darts Leudal

HAELEN – Zondag 20 Oktober verzorgt Stichting G-Darts Leudal voor het twaalfde achtereenvolgende jaar een darttoernooi voor mensen met een beperking.

Deelname is gratis voor het reguliere toernooi. Inschrijven kan in verschillende categorieën: enkel uitgooien, dubbel uitgooien, of de categorie voor rolstoelers, waarbij het dartbord op de speciale hoogte hangt van 1.37 meter.

Poulewedstrijden
Iedere deelnemer speelt minimaal drie wedstrijden in poulevorm, waarna de nummers 1 en 2 doorgaan in de A-ronde, de nummers 3 en 4 gaan in de B-ronde en eventuele nummers 5 spelen voor de ereplaats van ‘Best of the Rest’. Daar waar nodig zullen de spelregels ter plaatse aangepast worden, zodat iedereen de partijtjes op een leuke manier kan volbrengen.

Money in, money out
Er wordt gespeeld voor mooie bekers voor de plaatsen 1, 2 en 3 in de verschillende categorieën. Nieuw dit jaar is een ‘Money in, money out toernooi’, waarbij wél inschrijfgeld gevraagd wordt en de te winnen prijzen daarom bestaan uit een beker én prijzengeld.
Inschrijven voor dit toernooi kan via onze website: www.gdartsleudal.nl.

Reacties