Bijeenkomst duurzaamheid binnen het bedrijfsleven

Foto: Pixabay - rawpixel (CC0-Public Domain)

LEUDAL – Veel bedrijven zijn verplicht om aan te geven hoever ze zijn met het realiseren van energiebesparende maatregelen. De Nederlandse Staat is dan ook gehouden om de emissie van broeikasgassen te beperken.

De overheid zet dan ook in op CO2-verlagende maatregelen en stimulering van duurzame energieproductie. Dat levert ook veel kansen op.

Regelgeving
Tijdens een bijeenkomst op 8 oktober in de raadzaal van het gemeentehuis in Heythuysen, kun je je laten informeren én inspireren omtrent duurzaamheid.De gemeente Leudal, in samenwerking met de Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) Limburg-Noord en Alfa Accountants en Adviseurs, nemen de bezoekers mee in de bestaande en aankomende regelgeving op het gebied van energie en klimaat. Er is een programma van 15.15 uur tot 18.00 uur, waarin ook fiscaal-financiële aspecten aan de orde komen, alsmede de manier waarop je duurzaamheid kunt benutten in je eigen onderneming. Deelname is gratis, maar wel graag vooraf even aanmelden via e-mal: [email protected]

Reacties