Online onderzoek naar gemeentenieuws: hoe blijft u op de hoogte?

Foto: Pixabay - StockSnap (CC0-Public Domain)

LEUDAL – De gemeente Leudal vindt het belangrijk dat al haar inwoners geïnformeerd worden over het gemeentenieuws. Nu en in de toekomst.

De gemeente gebruikt diverse on- en offlinekanalen om het huidige gemeentenieuws te communiceren met haar inwoners en stakeholders in de gemeente. Met een enquête door het bureau Toponderzoek wil de gemeente meer inzicht krijgen in de behoeften die er leven op dat gebied.

Anoniem
Bij dit onderzoek wordt bewust geen gebruik van de on- en offlinekanalen van de gemeente zelf, omdat die kanalen juist een onderdeel van het onderzoek uitmaken. De vragenlijst is in te vullen via deze link. De gemeente hoopt dat zoveel mogelijk inwoners de vragenlijst invullen. Dat kost overigens niet al te veel tijd: het gaat om een tiental korte vragen. Uiteraard kunnen respondenten de lijst anoniem invullen.

Reacties