Leudalrit 2019: Enjoy the Ride

Foto: RSV Haelen

LEUDAL – Zondag 6 oktober verzorgt Ruitersportvereniging Haelen voor de 43e keer een rit voor ruiters en koetsiers door het bosrijke Leudal.

De route heeft een lengte van 23 kilomter, met de mogelijkheid om deze via het knooppuntensysteem uit te breiden. Voor de beginnende ruiter is een korte route van circa 5 kilometer uitgezet.

Verkeersregelaars
De rit start en eindigt op de parkeerplaats achter Frank Coolen Machines, aan de Biesstraat 59 in Heythuysen. Deze parkeerplaats ligt vlakbij de Busjop (Busschopsweg 9). Starten is mogelijk tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Bij drukke oversteekpunten worden
verkeersregelaars ingezet.

Pauze
De wegen en paden zijn goed begaanbaar, maar hoofdzakelijk onverhard. De pauze is bij carréboerderij Kloosterhof van Staatsbosbeheer in Heythuysen. Het inschrijfgeld voor de Leudalrit bedraagt voor ruiters 15 euro, voor aanspanningen 20 euro en voor deelnemers aan de korte route 10 euro. Leden van de KNHS krijgen 5 euro korting. Koffie, thee of fris en een lekker broodje is bij het inschrijfgeld inbegrepen. Op de pauzeplaats zijn tegen betaling ook soep, drank en broodjes verkrijgbaar.

Inschrijven
Om in te schrijven stuur je een mail naar [email protected] en vermeld daarin je naam en eventueel het KNHS nummer. Je kunt het inschrijfgeld overmaken op NL67RABO0118610740 t.n.v. RSV Haelen, onder vermelding van Leudalrit en je naam. Een week vooraf ontvangen deelnemers die zich opgegeven hebben een mail met exta informatie over de rit en startlocatie. Voor meer informatie en actuele updates, zie de facebookpagina of neem contact op met Ruud Pruijsten-Timmermans (0475-58.26.34).

Reacties