Borebroeloft in Heythuysen op vastelaovesdinsdag

Foto: Stichting Borebroeloft Heitse

HEYTHUYSEN – Zondag is in café  Den Hook in Heythuysen het Borebroedspaar uitgeroepen.

Inge Peters (Inge van John van Toon van Tienus en Ans van Thei van de Antoniusstraot van brevepost Dings) en Joost Simons (Joost van Wim van Siemke, van Sjra de bótterkletser, van Körvers Graatje en van Janine van Gorisse Nel van Klómpe Duuërke) zullen dit jaar samen met hun borefemilie voorop gaan in het feestgedruis..

Programma
Op vastelaovesdinsdag, 5 maart, zal het feest al om 11.11 uur losbarsten. Dan beginnen in de kroegen de vrijgezellenfeesten: de mannen in Den Hook, de vrouwen in ’t Sinterkläöske. Om 13.15 uur verzamelen de gezelschappen zich op het kerkplein. Van daaruit zal de trouwstoet naar het oude gemeentehuisplein trekken voor de trouwceremonie. Daarna gaat het in optocht naar de tent bij Klein Paries, voor de receptie en het borebal.

Reacties