Negende editie van het Vastelaoves Pleinfestijn in Heythuysen

Foto: Antoine Bongers

HEYTHUYSEN – Op vastelaoveszaterdag 2 maart barst in het centrum van Heythuysen de negende editie van het Pleinfestijn los.

Op het plein aan de Dorpstraat brengen lokale artiesten uit Leudal, Maasgouw, Peel en Maas en omstreken hun carnavalssjlager op de bühne. Ook Kartoesj, Andy & Roy, De Geliënde, Sjpringlaevend en Hoondervel zijn van de partij.

Alternatief
Het Pleinfestijn is vastelaovendj met een eigen kleur, in een gemoedelijke sfeer, zonder polsbandjes, zonder entree en met een dorps en familiair karakter. Met zo’n 20 optredens, en ruim 3000 bezoekers is het evenementen voor het hele gezin een prima alternatief voor bijvoorbeeld de massale Zoepkoel in Venlo of de Sjtasiefestasie in Roermond.

TVellef
Het Lindeboom Vastelaoves Pleinfestijn wordt dit jaar uitgezonden op TVellef en tvellef.nl, waardoor ook de thuisblijvers kunnen genieten van dit fraaie evenement. Maar het mooiste is het toch om dit evenement zelf live mee te maken. Om 13.11 uur gaat het van start. Voor het complete programma en meer informatie kijk je op www.pleinfestijn.nl.

Reacties