Economic Board moet economische vitaliteit voor Leudal behouden

Foto: Gemeente Leudal

HEYTHUYSEN – Donderdag zijn zestien vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, onderwijs en gemeente officieel aan de slag gegaan met het Economisch Profiel Leudal.

Dit kreeg vorm doordat de partijen zich nu hebben verenigd in de ‘Economic Board’ van Leudal. In 2018 werden al de eerste stappen gezet om inzicht te krijgen in de kansen en uitdagingen van Leudal. Die werden beschreven in het Economisch Profiel.

Overtreffen
‘Het is geweldig dat zo veel organisaties deel uitmaken van de Economic Board. Er is nu echt een begin gemaakt om de economische vitaliteit van Leudal te behouden en waar mogelijk te overtreffen’ zei wethouder Piet Verlinden (Samen Verder) in De Tump in Heythuysen. Daar werden de leden door Jos van Doren, van Van Doren Engineers, meegenomen in de wereld van techniek. Een aantal jaren geleden gooide deze organisatie het roer om, om succesvol door te kunnen groeien.

Meetbaar
Vervolgens gingen de leden met elkaar op ontdekkingsreis naar de identiteit van Leudal Onderneemt. Uiteindelijk plaatsten zij hun handtekening als symbolisch gebaar om zich te verbinden aan de Economic Board. Tim Knubben, Architectural Designer: ‘Ik zie de deelname aan het Economic Board als een kans om het verschil te kunnen maken. Dit in de meest brede zin van het woord. Het is aan ons om na vandaag concrete doelen te gaan stellen en daar ook de resultaten aan te koppelen, zodat onze toegevoegde waarde meetbaar wordt.’

'

Reacties

article
16220
Aftrap Economic Board voor Leudal
HEYTHUYSEN – Donderdag zijn zestien vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, onderwijs en gemeente officieel aan de
https://leudal.nieuws.nl/2019/01/25/economic-board-moet-economische-vitaliteit-voor-leudal-behouden/
2019-01-25T17:51:12+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2019/01/25174324/fotografiebelinda-gemeente-092_0.jpg
bedrijfsleven, café-zaal De Tump, Economic Board, Economisch Profiel Leudal, Jos van Doren, onderwijs, Overheid, Piet Verlinden, Samen Verder, Tim Knubben, Van Doren Engineers
Gemeentenieuws