‘Old rockers on tour’ in De Postkoets tijdens Week tegen de Eenzaamheid

Foto: You Tube

HORN – Het Forever Young Collectief speelt in de Week tegen de Eenzaamheid in De Postkoets in Horn.

Het collectief heeft in 2016-2017 al een succesvolle theatertour gedaan langs vijf Limburgse theaters.

Documentaire
Documentairemaker Bart Coenders volgde Forever Young al sinds begin 2014. Hij interviewde de leden over thema’s als ouderdom, verlies, zingeving, eenzaamheid en humor. Thema’s die ook terugkomen in het repertoire van Forever Young, tijdens hun optredens en in de stukjes films die tussen de songs worden vertoond.

Power
In 2013 begon een groep enthousiaste senioren onder leiding van Anya Straatman met Forever Young. Een jaar later werd het collectief uitgebreid met een liveband van doorgewinterde muzikanten. Dat er na je 65e levensjaar nog veel soul, lef en power in je lijf kan zitten, bewijst dit collectief van 50 mannen en vrouwen. Forever Young leden staan midden in het leven en ontdekken nieuwe kanten van zichzelf. Tijdens hun optredens brengen ze het publiek steevast in beweging met hun aanstekelijke show van swingende pop- en rocksongs uit de jaren zeventig. Bij voldoende animo wordt en ook in Leudal een koor opgericht. Recentelijk is dat ook in Heerlen en Maastricht ook gebeurt.

Reserveren
Op woensdag 3 oktober wordt het in Horn een gezellige muzikale middag, geheel gratis aangeboden. In twee keer 50 minuten neemt het koor u mee in een mix van muziek en film. Als tegenprestatie wordt gevraagd vooraf een stoel te reserveren. Daarvoor kunt u een mail sturen naar [email protected] De voorstelling start om 14.00 uur en de zaal is open vanaf 13.30 uur.

.

 

Reacties

article
14529
'Old rockers on tour' in De Postkoets
HORN – Het Forever Young Collectief speelt in de Week tegen de Eenzaamheid in De
https://leudal.nieuws.nl/2018/09/26/old-rockers-on-tour-postkoets-tijdens-week-eenzaamheid/
2018-09-26T11:30:28+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2018/09/26111551/Clipboard016.jpg
Bart Coenders, Concert, De Postkoets, documentaire, film, Forever Young, Horn, Muziek, Old Rockers on Tour, theatertour, Week tegen de Eenzaamheid
Cultuur