Muziek, literatuur en performance bij Salon de Heerlijkheid in Baexem

Foto: La Aum Refrain

BAEXEM – Salon de Heerlijkheid heeft op 12 februari weer een aantal aangename culturele verrassingen voor u in petto. Bij het Kasteel in Baexem is het vanaf 15.30 uur mogelijk om te genieten van muziek, literatuur en performance.

Het nieuwe duo La Aum Refrain van zangeres Laura Bohn (US) en pianist Efraim Schulz-Wackerbarth (D) brengt liederen van Schubert tot Gershwin, maar ook eigen composities met een folky-soulfull kleurtje over de liefde en het leven. De lyrische sopraan Bohn betrekt het publiek bij het verhaal van de liedjes en overtuigd niet alleen door haar heldere stem, maar ook door haar fysieke virtuositeit. Schulz-Wackerbarth, van huis uit jazzdrummer (!), begeleidt haar op een gevoelige manier.

Fysieke kracht
Lotte en Karlijn Milder verzorgen een performances die zich kenmerken door hun beeldende, fysieke kracht en zijn vaak een samenkomst zijn van verschillende kunstuitingen. Auke Hulst publiceerde in onder andere Vrij Nederland, NRC Handelsblad, De Groene Amsterdammer, De Standaard, De Morgen en De Revisor en debuteerde in 2006 met zijn roman Jij en ik en alles daartussenin. Als muzikant en componist maakt Hulst Engelstalige muziek onder de naam Sponsored By Prozac. Daarnaast is hij een drijvende kracht achter de Nederlandse formatie De Meisjes, die in 2012 debuteerde met het album Beter dan niets, dat eind 2014 werd gevolgd door de boek- en cd-productie Dokter Toestel. In 2016 presenteerde Hulst voor ARTE de reisserie Von Amsterdam nach Odessa, waarvoor hij ook de soundtrack maakte.

Voor het programma in Baexem wordt een vrijwillige bijdrage tussen de 5 en 10 euro gevraagd. Mocht je willen blijven eten, dan graag reserveren via 0475-45.28.43.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen