Toch nog Picturama 2017 op nieuwe locatie

Foto: John Hölsgens

HEYTHUYSEN – Er komt in 2017 alsnog een nieuwe editie van de kunstmanifestatie Picturama. De Stichting Picturama heeft in november een gesprek gehad met burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal, na eerdere berichtgeving over het niet doorgaan van de manifestatie dit jaar.

Het gemeentebestuur was geschrokken van die berichten en gaf aan de kunstmanifestatie een vorm van cultuur te vinden die hoort bij Leudal.

Ondersteuning
De gemeente heeft de Stichting Picturama dan ook ondersteuning aangeboden en met het vastleggen van een nieuwe locatie is de doorgang van Picturama 2017 nu alsnog verzekerd. De twintigste editie zal plaatsvinden in de voormalige school Ortolaan, aan de Oude Trambaan in Heythuysen, tijdens het Paasweekend (15 tot en met 17 april).

Amateurkunstenaars
Picturama is een tweejaarlijkse kunstmanifestatie, bestaande uit een expositie en kunstprijzen, die amateurkunstenaars uit Nederlands en Belgisch Limburg én oostelijk Noord-Brabant de mogelijkheid biedt om hun werk te presenteren. Meer informatie is te vinden op deze website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen