Niet Direct laat lezen, met Martin Driessen en Marijke Schermer

HEYTHUYSEN – Niet Direct, het podium voor kunst met taal en muziek van de Stichting Kunst en Cultuur Leudal is er ook in 2017 weer met gevestigde namen én jonge verrassingen.

Op 16 maart, in de Bombardon in Heythuysen, is onder andere Martin Driessen te gast. De schrijver van Rivieren won de ECI literatuurprijs 2016.

Pittig
Dat is al bijzonder genoeg natuurlijk. Maar Niet Direct brengt altijd méér. Zo is ook Marijke Schermer, auteur van Noodweer te gast. Die roman werd met lovende recensies overladen. Uiteraard verschijnt ook vaste columnist John Hölsgens weer op het podium, terwijl de muziek deze keer zal worden verzorgd door de pittige jazzzangeres Babs van Bree en gitarist Vincent van Reen. Bovendien is er een opvallende surprise uit Haelen, in de persoon van Djeffrey Cats.

Laten lezen
Nieuw bij Niet Direct is het item ‘Lezen en Laten Lezen. De opzet: breng een boek mee dat je fantastisch, zeer teleurstellend, adembenemend, of wat dies meer zij vindt. Laat het achter bij de entree en neem bij het weggaan een boek mee dat een ander heeft neergelegd. Niet Direct opent de deuren op 16 maart zoals altijd om 20.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen