Burgemeester Verhoeven pakt de handschoen op

Foto: Twitter D66 Leudal

LEUDAL – Aan het begin van de gemeenteraadsvergadering van dinsdagavond heeft het college van B&W, bij monde van burgemeester Arno Verhoeven, opnieuw het vertrouwen uitgesproken in de ambtenarentop van Leudal.

Dat gebeurde nadat de managers daarom gevraagd hadden. Zij dreigden met opstappen na de felle kritiek in de raadsvergadering van vorige week.

Trots
‘Samen leveren we een bijdrage aan de kwaliteit en de successen van Leudal’ aldus de burgemeester. ‘Daar zijn we trots op en we hebben afgesproken dat we het daar vaker over gaan hebben. We hebben vertrouwen in het management voor wat betreft de uitvoering van de organisatievisie en we hebben het commitment uitgesproken dat we samen de handschoen oppakken en verder bouwen aan Leudal’

Verkeerde kant
Ook alle politieke partijen spraken uit dat ze nog steeds geloven in het management. D66 was vorige week de partij die de aanleiding gaf tot het krakeel. De democraten gaven echter aan dat ze alleen de bezuinigingen op de organisatie aan de orde wilde stellen. ‘We betreuren het dat het debat daarna de verkeerde kant op is gegaan’, aldus fractieleider Raemakers.

Alle raadsleden zijn verder uitgenodigd voor een praatsessie over alle interne ontwikkelingen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen