Wagemans (RO) heeft meer vertrouwen na positief gesprek met burgemeester

Foto: John Hölsgens

LEUDAL – Raadslid Mathieu Wagemans (Ronduit Open) heeft verklaard vandaag een bijzonder positief verlopen onderhoud te hebben gevoerd met burgemeester Arno Verhoeven, na de bij vlagen harde confrontaties in de gemeenteraadsvergadering van afgelopen dinsdag.

Eerder reageerde Ria Teluij van coalitiegenoot Samen Verder al op de gebeurtenissen tijdens die vergadering, waarbij er veel kritiek was op de organisatie.

Zeer open
‘Ik heb vanochtend een zeer open en constructief gesprek gehad met de burgemeester, waarin heel concreet situaties, gebeurtenissen, zorgen, belemmeringen en noodzakelijke vervolgstappen zijn besproken om een veranderingsslag deze keer te doen slagen.

Wagemans

Daarin zijn, op basis van ervaringen in de afgelopen jaren, ook heel concreet de risicofactoren aan bod gekomen en hoe kan worden vermeden dat deze opnieuw veranderingsprocessen kunnen blokkeren’ aldus Wagemans.

Vertrouwen
‘Zonder om zaken heen te draaien is aan de orde geweest wat de onderliggende redenen zijn geweest waarom organisatieontwikkeling de afgelopen negen jaar zo moeizaam is verlopen. De gedachten liepen aardig gelijk op’ voegde het raadslid daaraan toe. ‘Ik kijk positief terug op het gesprek. Juist vanwege de openheid waarmee belemmeringen zijn benoemd, is mijn vertrouwen dat deze keer processen tot de noodzakelijke omslagen leiden toegenomen.’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen