Benefiet Halfvastenbal in Haelen door Team Leudal 4 Cyrill

HAELEN – Team Leudal 4 Cyrill presenteert op zaterdag 14 maart een benefiet halfvasten-oktoberfestbal, waarvan de de opbrengst gaat naar mensen met de spierziekte Duchenne.

Team Leudal 4 Cyrill bestaat uit Michael Teeuwen, Wessel Teeuwen, Marc Jacobs, Harald Puts, Emiel aan den Boom (fietsers) en Dre Helwegen (vrijwilliger). Zij zijn betrokken bij een team van Duchenne Heroes: een zevendaagse mountainbiketocht met 350 deelnemers en 130 vrijwilligers door vier landen met maar één doel: geld verzamelen voor kinderen met Duchenne spierdystrofie.

Onderzoek
Het team fietst voor dit goede doel in het algemeen, maar in het bijzonder voor Cyrill Teeuwen uit Roggel, een 16-jarige knul met Duchenne. Daarom draagt het team zijn naam. Het ‘halfvastebal’ is een andere manier om geld in te zamelen. Geld dat keihard nodig is voor onder andere onderzoek.

Woenderbaar
Het bal moet een geweldig feest worden met natuurlijk nog een fikse portie vasteloavend, in knallende combinatie met oktoberfestsfeer. Er is een avondvullend programma met de pretband Woenderbaar, die Schlagernummers vertolkt uit de jaren zestig, zeventig, tachtig en negentig, afgewisseld met de beste aprés-skihits. Ook de Haelense vastelaovesgroep Hoondervel zal optreden.

Kaarten
Locatie is trefcentrum Aldenghoor. Kaarten kosten 10 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij het trefcentrum, Tweewielers Hendrikx in Buggenum, Primera Heythuysen, Boekhandel Thea Roggel, Café ‘Bie Briels’ Roggel, Parochiezaal Hunsel (op donderdagavond van 20.00 uur tot 23.00 uur), Marc Jacobs in Haelen, Familie Teeuwen in Roggel, Laurens Baats in Nunhem, Harald Puts in Haelen en Emiel aan den Boom in Haelen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen