Meepraten over de omgevingsvisie van de gemeente

Foto: John Hölsgens

LEUDAL – Sinds 1 januari is de omgevingswet van kracht. Door die omgevingswet zijn diverse verantwoordelijkheden van het Rijk overgedragen aan gemeenten. Een belangrijk onderdeel van de omgevingswet is het opstellen van een omgevingsvisie.

De omgevingsvisie van Leudal is in concept klaar. De gemeente gaat nu graag over haar ambities in gesprek met inwoners en ondernemers. Daarom wordt een informatieavond gehouden.

Keuzes
In de omgevingsvisie geeft de gemeente aan wat zij belangrijk vindt met betrekking tot de toekomstplannen voor de fysieke leefomgeving van Leudal. Welke keuzes worden gemaakt voor de komende jaren en waar richt de gemeente zich op ten aanzien van wonen, voorzieningen, bereikbaarheid, werken, (agrarisch) ondernemen, recreatie, natuur, duurzaamheid, gezondheid en veiligheid.

Aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats in de raadszaal van het gemeentehuis in Leudal, aan het Leudalplein 1 in Heythuysen, op donderdagavond 4 juli. Iedereen kan binnenlopen vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur. Ben je er ook bij? Stuur dan een mail naar: [email protected]. Gelieve in het onderwerp van de e-mail aan te geven dat het een ‘aanmelding voor de informatieavond Omgevingsvisie’ betreft en vermeld ook met hoeveel personen je komt. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 27 juni.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen