Albert Heijn voor de zesde keer verkozen tot favoriete bijbaanwerkgever

Foto: Heerschap Groep

LEUDAL – Albert Heijn is voor de zesde keer op rij door scholieren en studenten verkozen tot favoriete werkgever voor een bijbaan.

Dat blijkt uit een onderzoek van Intelligence Group. Veel jongeren doen bij Albert Heijn hun eerste werkervaring op. Eén op de vijf Nederlanders is er ooit begonnen met werken.

Fijne werkomgeving
Het bedrijf biedt deze jongeren een goede start op de arbeidsmarkt. Zo kunnen scholieren bijvoorbeeld gebruik maken van gratis online (eind)examentraining en kunnen zij diverse leer-werktrajecten volgen, zoals MBO- en HBO-duaal. Een groot deel groeit door naar andere (fulltime) functies, ook na het afronden van een studie. Edward Both, directeur talent en organisatie bij Albert Heijn: ‘We zijn trots op al onze ‘bijbaners’ en natuurlijk ook op de mooie erkenning. Deze collega’s leveren een enorme bijdrage voor onze klanten. We vinden het belangrijk dat zij bij ons vinden wat ze zoeken: een betekenisvolle baan in een fijne werkomgeving, waar je jezelf kan zijn en volop kansen hebt om door te groeien. En dat natuurlijk naast goede arbeidsvoorwaarden, veel plezier en flexibiliteit. Of dat nu in een van onze winkels, home shop centers, distributiecentra of ons hoofdkantoor is. Zo dragen we samen met alle 125.000 collega’s bij aan een gezonde, sociale en duurzame samenleving.’

Documentaire
Werken bij AH is meer dan zomaar een (bij)baan, dat is ook de boodschap van de documentaire ’Meer dan super die afgelopen najaar in première ging. De documentaire geeft een bijzondere en intieme kijk in het leven van acht Albert Heijn-collega’s en laat onder meer zien wat het betekent om als bijbaner bij Albert Heijn te werken. Voor iedereen die meer wil weten over werken bij Albert Heijn, of naar een (bij)baan zoekt, is de website werk.ah.nl zo snel, eenvoudig en simpel mogelijk gemaakt. Albert Heijn Heerschap biedt nóg meer extra’s. Zo ontvangen alle medewerkers 10 procent korting op hun boodschappen, korting op uitjes en de grootste merken en worden de leukste personeelsfeesten georganiseerd met de gaafste artiesten. Daarnaast ontvangen medewerkers een vriendenbonus ter waarde van 50 euro wanneer ze een nieuwe collega aandragen. De nieuwe collega ontvangt ook 50 euro, wanneer hij of zij minimaal de proeftijd doorloopt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen