Wandelvierdaagse over vier verschillende routes

Foto: Atletiek Leudal

LEUDAL – De populaire Leudal Wandelvierdaagse, georganiseerd door Atletiek Leudal, komt er weer aan. Het evenement wordt gehouden van 13 tot en met 17 mei. Woensdag 15 mei is een rustdag.

Wil je genieten van de prachtige routes door een schitterend natuurgebied, doe dan mee. De routemakers hebben weer allerlei leuke paadjes ontdekt en verwerkt in mooie wandelingen. De routes zijn volledig bewegwijzerd en variëren van 5 kilometer, 7,5 kilometer, 10 kilometer tot 12,5 kilometer.

Viervoeters
De vertrektijd is elke avond tussen 18.00 uur en 19.30 uur, bij de 12,5 kilometer uiterlijk 19.00 uur. De eerste drie wandelavonden kun je starten en finishen bij Boscafé De Busjop. Op vrijdag zijn vertrek en aankomst op het plein bij Eetcafé De Tump in het centrum van Heythuysen. Onderweg word je getrakteerd op iets lekkers bij de stempelpost, waar ook de meewandelende viervoeters niet worden vergeten.

Medailles
Op het vrolijk versierde plein in het centrum van Heythuysen worden aan de meeste wandelaars tijdens de slotavond de welverdiende medailles uitgereikt en sluit Atletiek Leudal de wandelweek af met muziek, een loterij, attracties voor de jeugd en veel gezelligheid. Aan alle kinderen tot en met 12 jaar wordt een gratis een weekkaart aangeboden, mits zij zich vooraf digitaal hebben ingeschreven. Dat kan makkelijk op de website www.leudalwandelvierdaagse.nl. Ook vind je daar alle informatie over tarieven, parkeren, de loterij, foto’s en nog veel meer.

Deelnemerskaart
Heb je je vóór maandag 6 mei online ingeschreven, dan kun je je deelnemerskaart al afhalen op woensdag 8 mei, vrijdag 10 mei of zaterdag 11 mei bij Penders Schoenen/Kievit Schoenen, aan de Dorpstraat 1 in Heythuysen. Zo kun je de eerste wandelavond om 18.00 uur meteen van start. Lukt dit vooraf ophalen niet, dan krijg je je wandelkaart bij de start van de vierdaagse. Dat geldt ook voor degenen die zich vanaf maandag 6 mei tot en met  zondag 12 mei 2024 nog online hebben ingeschreven. Natuurlijk kun je ook elke dag na–inschrijven. En kun je niet vier dagen deelnemen? Dan is er tevens de mogelijkheid om één, twee of drie dagen mee te wandelen. Voor groepen vanaf vijftien personen is er een aantrekkelijke korting.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen