Totalbody: dé sportschool en massagepraktijk in de regio

Foto: Total Body Sport

OSPEL – Met trots kunnen ze bij Totalbody zeggen dat ze al ruim vijf jaar lang actief zijn, waarbij ze een breed scala aan diensten aanbieden om jouw gezondheid en welzijn te bevorderen. ‘Onze missie is simpel maar krachtig: jou helpen om het beste uit jezelf te halen, zowel fysiek als mentaal’ aldus Chantal Engbersen.

Bij Totalbody geloven ze dat een persoonlijke benadering essentieel is voor optimale resultaten. Daarom bieden ze personal training aan, waarbij je één-op-één begeleiding krijgt van ervaren, gediplomeerde en enthousiaste trainers. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of wilt werken aan herstel na een blessure, de trainers van Totalbody staan klaar om samen met jou een op maat gemaakt trainingsprogramma op te stellen.

Groepslessen
Naast personal training bieden ze ook verschillende groepslessen aan. Energieke workouts zoals HIIT, BBB en Totalbody workouts . Er is voor ieder wat wils. De groepslessen worden gegeven in kleine groepen, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is en je je op je gemak voelt. Chantal: ‘Onze lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden, dus schroom niet om eens binnen te stappen en het uit te proberen.’

Massage
Bij Totalbody is een laagdrempelige sportschool het streven. Een plek waar iedereen welkom is, ongeacht leeftijd, geslacht of niveau. ‘Ons vriendelijke en professionele team staat altijd voor je klaar om je te helpen en te ondersteunen in je sportieve ontwikkeling. We hebben een hart voor sport en willen dit graag met jou delen’, zegt Chantal. Na een intensieve workout of trainingssessie is er wel eens behoefte aan ontspanning en herstel.

Daarom worden ook diverse massages aangeboden. Of je nu last hebt van spierpijn, stress of gewoon even wilt ontspannen, de ervaren masseurs zorgen voor de perfecte massage die past bij jouw behoeften.

Voeding
‘Bij Totalbody zien wij voeding als een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl. Daarom bieden wij voedingsadvies op maat aan, zodat jij het maximale uit je lichaam kunt halen. Onze voedingsdeskundigen staan klaar om samen met jou te kijken naar jouw persoonlijke doelen en welke voedingspatronen hier het beste bij passen’, aldus Chantal. Kortom, bij Totalbody sta jij als persoon altijd voorop. ‘Onze passie voor sport, liefde voor persoonlijke bloei en het bieden van hoogwaardige diensten zoals personal training, groepslessen, massages en voedingsadvies, maken onze sportschool en massagepraktijk uniek in de gemeente Nederweert. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Totalbody, waar wij er alles aan doen om jouw gezondheid en welzijn naar een hoger niveau te tillen!’, sluit Chantal enthousiast af.

Totalbody is gevestigd aan de Ketelaarsweg 4 in Ospel. Kijk ook op www.totalbody-sport.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen