Schutterij Sint Severinus organiseert rommel- en vrijmarkt in Grathem

Foto: Schutterij Sint Severinus

GRATHEM – Op zondag 21 april verzorgt Schutterij Sint Severinus in Grathem de traditionele rommel- en vrijmarkt. Van 11.00 uur tot 16.00 uur zijn koopjesjagers, gezellige ‘rondneuzers’, curiosaverzamelaars, veilingliefhebbers en alle andere belangstellenden van harte welkom aan de Sportlaan 5.

Entree op de markt kost 2 euro.

Rondgang
Een dag eerder, op zaterdag 20 april, wordt de al even traditionele rondgang door Grathem gemaakt om geschikte, verkoopbare en makkelijk te vervoeren spullen op te halen. Denk daarbij aan huishoudelijke artikelen, speelgoed, elektrische apparaten en boeken. Milieugevaarlijke stoffen, grote meubelstukken, koelkasten en diepvriezers kunnen niet aangenomen worden.

Marktkramen
Mensen die een plek op de vrijmarkt wensen, kunnen zich opgeven via het e-mailadres [email protected]. De prijzen voor de verhuur van marktkramen blijven ongewijzigd. Dat wil zeggen: een hele kraam, met een lengte van vier meter inclusief dakzeil, kost 20 euro. Een halve kraam, met een lengte van twee meter inclusief dakzeil, kost 12,50 euro. De opbrengsten van de rommelmarkt komen ten goede aan de schutterij.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen