Ell Paaso 2024 zet de klok op rock en hits uit ‘de zeroes’

Foto: Stichting Pop Ell

ELL – Op 30 en 31 maart 2024 is er de 39e editie van één van de langstlopende festivals in de regio: Ell Paaso. BMV Ellenhof, aan het Scheijmansplein in Ell, staat tijdens het paasweekend twee dagen lang in het teken van muziek uit ‘de zeroes’ én rock.

Op zaterdag 30 maart gaat Ell Paaso terug in de tijd met hits uit de jaren 2000 – 2010. Van Rihanna tot Tiësto en van David Guetta tot Usher. Ell Paaso neemt je mee langs guilty pleasures en onvervalste trancehits.

Gemoedelijke sfeer
Een dag later is het roch dat de klok slaat! Aan het eind van de middag wordt Ell Paaso geopend door de band Whiskey Den, gevolgd door Tony’s T-Mex en The Waiting. Ell Paaso wordt afgesloten door de tributebands The Brood en The Reflex. Zij spelen de muziek van Herman Brood en Duran Duran. Het festival staat verder weer garant voor een geweldige licht- en geluidshow, een prima betaalbare entree- en consumptieprijs plus een gemoedelijke sfeer. Voor alle informatie en de voorverkoop van de tickets kun je terecht op www.stichtingpopell.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen